A történalmi fürdőváros

Nyelv:

Kapcsolat

Gyula Kártya

Citypay

Gyula Turisztikai Kártya információk

Hogyan működik a kártya?

A Visit Gyula Card kedvezménykártya rendszerként működik, a rendszer üzemeltetője a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. A kártyához minden Gyulára érkező egyéni vendég ingyenesen jut hozzá, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozó szálláshelyek Visit Gyula Card csomagot vesz igénybe. A vendégek kártyáját az elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel, vagy mobil telefonnal, esetleg számítógép segítségével azonosítják, a kedvezmények és ingyenes belépők így könnyen és egyszerűen igénybe vehetők.

Hogyan jutok ingyenes kártyámhoz?

Amennyiben Ön Visit Gyula Card csomagot foglal a kártyarendszerhez csatlakozott gyulai szálláshelyen, amely tagja a Gyulai TDM Szervezetnek (bővebb információ a www.visitgyula.com oldalon a szálláshely menüpontban) úgy a szálláshelyen megérkezéskor azonnal és ingyenesen megkapja Visit Gyula Card-ját. Ezzel Önnek mindössze annyi teendője van, hogy kitölti és aláírja az adatlapot és az átvételi elismervényt.

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A Visit Gyula Card több, mint 10 ingyenes illetve extra szolgáltatás igénybevételére jogosít egy alkalommal, emellett további 40 szolgáltatás 5-50%-os kedvezménnyel vehető igénybe az Ön gyulai tartózkodási ideje alatt. Bővebb információ az elfogadóhelyekről a www.card.visitgyula.com oldalon az elfogadóhelyek menüpontban. . A vendégek kártyáját az elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel, vagy mobil telefonnal, esetleg számítógép segítségével azonosítják.

Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?

Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékhez, vagy mobil telefonhoz, illetve felmutatásra számítógép segítségével is elvégezhető a kártya azonosítása. A leolvasáskor azonosításra kerül, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy igénybe vette-e a már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

Egy kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Pl : egy család egy kártyát kap, amelyen felnőttek és 3 év feletti gyerekek is aktiválva vannak. a kedvezményeket annyi személy veheti igénybe, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

Hány éves kortól kaphat kártyát a gyermekem?

A szálláshely recepciója 3 éves kortól regisztrálja a gyerekeket a kártyarendszerbe.

Mettől meddig érvényes a Visit Gyula Card-om?

A Visit Gyula Card teljes gyulai tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a kijelentkezésig, tehát ha Ön például vasárnap délután érkezik és jelentkezik be a szálláshelyére azonnal megkapja a kártyáját és ha pl. pénteken délelőtt távozik egészen addig élvezheti a kedvezményeket.

Hazavihetem-e magammal a Visit Gyula Card-ot?

Nem, a Visit Gyula Cardot a szálláshelyről történő távozáskor le kell adnia a recepción. A szálláshelyek jogosultak kauciót kérni a kártyáért, melyet annak visszaadásakor visszafizetnek a vendégnek.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Igen, a szálláshelyen kitöltött adatlapon megadott adataimat sem a szálláshely, sem a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft., illetve jogosulatlan harmadik személy nem használhatja nyilvántartási illetve hírlevél küldésen kívüli célokra.


Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. 5700 Gyula, Kossuth u. 7., www.visitgyula.com